ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ DAFNOUDI APARTMENTS HOTEL

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Δαφνούδι βρίσκεται στο χωριό Αντυπάτα Ερίσου και βρίσκεται σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από τον παραδοσιακό οικισμό Φισκάρδο, ο οποίος είναι χτισμένος στη δυτική πλευρά της χερσονήσου της Ερίσου και αγναντεύει το Ιόνιο. Το μπουτίκ ξενοδοχείο Δαφνούδι έχει κατασκευαστεί με σεβασμό στους κανόνες της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Το συγκρότημα Δαφνούδι αποτελείται από 12 πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, καθώς το καθένα έχει τη δική του ανεξάρτητη είσοδο. Κάθε χώρος δίνει την αίσθηση της ηρεμίας και της ανεξαρτησίας, ενώ όλα τα διαμερίσματα έχουν θέα προς το Ιόνιο πέλαγος και διαθέτουν μπαλκόνια ή αυλή. Φανταστείτε ένα ονειρικό ξύπνημα με το αντίκρυσμα του γαλάζιου του Ιονίου πελάγους.

Το Δαφνούδι περιβάλλεται από περιποιημένους καταπράσινους κήπους με λουλούδια που καταλήγουν μέχρι τη πισίνα του ξενοδοχείου. Κολυμπώντας στην όμορφη πισίνα μας που περιβάλλεται από ένα καταπράσινο τοπίο ο ορίζοντας των ματιών σας συναντά τον ορίζοντα της απέραντης μπλε θάλασσας αλλά και την πανέμορφη εικόνα του ηλιοβασιλέματος στο Ιόνιο Πέλαγος. Σε απόσταση 2,6 χλμ βρίσκεται η ομώνυμη παραλία από την οποία πήρε και το όνομά του το συγκρότημα Δαφνούδι. Η πρόσβαση στην παραλία Δαφνούδι γίνεται οδικώς μέχρι ένα σημείο (1.800 μέτρα με το αυτοκίνητο) και 800μ. επιπλέον πεζοπορία σε μονοπάτι. Σε απόσταση 2,5 χλμ βρίσκεται η παραλία έμπλυση. Επίσης, σε αρκετά κοντινή απόσταση βρίσκεται η παραλία φώκι και σε 5 χλμ βρίσκονται οι παραλίες αγία ιερουσαλήμ και αλατιές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

TOP